Over mij

Ik werk al ruim 15 jaar in de IT Sector en heb een zeer brede kennis over diverse IT producten. De laatste 7 jaar ben ik mij vooral gaan richten op Microsoft producten zoals Azure, Active Directory, Exchange, SCCM, Windows, SQL, etc. Daarnaast ben ik intensief bezig geweest met het VMware virtualisatie platform en heb diverse virtualisatie projecten succesvol uitgevoerd. Ook heb ik veel ervaring met infrastructurele componenten zoals HP Blade Systemen, 3PAR, Virtual Connect, etc.

Doordat ik meer dan 5 jaar voor de Nederlandse politie werk ben ik ook meer en meer in aanraking gekomen met het thema IT Security. Iets wat niet meer weg te denken is binnen het huidige IT landschap en wat de hoogste prioriteit hoort te hebben binnen elke organisatie. In 2018 heb ik daarom effort gestoken in een opleidingstraject met dit als thema (CISSP)

Naast genoemde producten heb ik ook diverse andere producten leren kennen. Hierbij valt te denken aan Cisco netwerk kennis (CCNA certificaat) Citrix Xenapp (Gecertificeerd), Apple hardware en software (Mac Pro, ipad, iphone), HP Hardware (Blade, SAN).

Door mijn grafische achtergrond heb ik extra vaardigheden opgedaan binnen de grafische sector.

Professional doelstellingen: Nog meer ervaring krijgen in complexe IT omgevingen en dan vooral op het gebied van IT Security. Daarbij ook de doelstelling om meer en meer de rol van IT Solutions Architect in te gaan vullen.

Als ik niet aan het werk ben, besteed ik veel tijd aan mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast is een van mijn hobbies piano spelen, films kijken en hou ik van reizen.